Šta znači sanjati Adama i Evu?

Kada u snu vidite Adama i Evu, to označava da vas očekuje velika radost. Konačno će se poklopiti kockice u vašem životu i stvari će krenuti nabolje. Osetićete olakšanje jer ćete konačno moći da se posvetite ostvarivanju vaših ciljeva. Bićete puni pozitivne energije i svi će jedva čekati da budu u vašem društvu. Imate mogućnost da odete na putovanje o kojem ste dugo sanjali.

Ako sanjate da razgovarate sa Adamom i Evom, to implicira da vam se još uvek neće ostvariti velika želja. Jako ste nestrpljivi i želite da na silu postignete ciljeve koje ste zacrtali. Ako je u pitanju napredak u poslu, morate uložiti još mnogo truda da se usavršite. Šefovi vide da ste sposobni, ali ništa ne možete da uradite preko noći. Prevelika želja za uspehom vas čini nerealnim i suviše kritičnim prema svakom koraku koji napravite.

Kada u snu vidite samo Evu, to je upozorenje da vam neko želi zlo. Okruženi ste zavidnim ljudima koji se raduju samo kada čuju da imate probleme. Često izvrću svaku vašu reč i uživaju da vam stvaraju neprilike. Ta situacija vas čini nesrećnim, ali nemate izbora. Svesni ste da morate da istrpite mnoge nepravde jer se radi o osobama kojima ne umete da kažete ne.

Definicija Adama i Eve

Adam i Eva su prvi muškarac i žena koje je Bog stvorio. Prognani su iz raja zbog Evinog greha.