Šta znači sanjati Amerikanca ili Amerikanku?

Kada u snu vidite Amerikanca/Amerikanku, to upozorava na probleme sa zakonom. Ako započinjete novi posao, postoji mogućnost da se niste dobro raspitali o problemima u koje možete zapasti. Verovatno vas je povukla priča o velikoj zaradi bez mnogo uloženog napora. Već uviđate da stvari nisu kao što ste očekivali i da nećete moći da odete iz tog sveta kada vi poželite.

Kada sanjate da pričate sa Amerikancem/Amerikankom, to je simbol uspeha na poslu. Uskoro ćete dobiti ponudu da radite u stranoj firmi. Ako idete na razgovor za posao, nemojte sumnjati u sebe jer će poslodavci biti oduševljeni vašim znanjem i sposobnostima. Zaboravićete loša iskustva sa prethodnim poslodavcima i sa zadovoljstvom raditi u okruženju ozbiljnih, odgovornih i poštenih ljudi.

Kada sanjate da se venčavate sa Amerikancem/Amerikankom, to označava da se plašite da je vaš partner prevrtljiv. Koliko god da zavaravate sebe i druge, shvatate da je glavni motiv vaše romase korist. Moguće je da imate dosta novca koji je oduvek privlačio ljude da se druže sa vama. Svesni ste da nemate pravih prijatelja i da niko ne bi ostao uz vas kada biste izgubili status u društvu. Ranije vas je to mnogo više bolelo, ali vremenom ste naučili da prihvatite situaciju i izvučete maksimum iz nje.

Definicija Amerikanca/Amerikanke

Amerikanci su ljudi koji žive na prostoru kontinenata Severne i Južne Amerike.