Šta znači sanjati astmu?

Kada sanjate napad astme, to implicira da imate poteškoće pri realizaciji planova. Moguće je da predano radite na ostvarivanju vaših ciljeva i da tome posvećujete dosta vremena i energije. Kada sve  privedete kraju, imate problema da uživate u zasluženim nagradama. Veliki ste perfekcionista i radije se mučite sitnicama koje niko ne primećuje. Konstanto razmišljate o tome što ste mogli da uradite, a niste. Teško vam je da se opustite i dozvolite da vam drugi daju priznanja koja su posledica vašeg zalaganja. Često idete u ekstreme i nalazite problem gde ga nema.

Takođe, astma u snu može ukazivati da se ne snalazite baš najbolje sa obavezama koje imate. Osećate da vas guše norme koje društvo postavlja i koje se smatraju prihvatljivim. Najradije biste pobegli negde daleko gde vas niko ne poznaje i gde biste mogli da budete slobodni. Muči vas što svi vrše pritisak na vas da se uozbiljite i skrasite. Ne podnosite zabrinute i sažaljive poglede ljudi koji smatraju da ste izgubljen slučaj i da nikada nećete naći nekoga ko će trpeti vaše bubice.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko imate astmu ili neki zdravstveni problem, to je sigurno ostavilo utisak na vas pa odatle i razlog vašeg sna.

Definicija astme

Astma je hronično upalno oboljenje disajnih puteva.