Šta znači sanjati babuna?

Kada osobe koje su slobodne sanjaju babuna, to implicira da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas osvojiti. Verovatno će vaša priča početi kao i svaka druga avantura bez izgleda za zajedničku budućnost. Ako se radi o osobi koju ste upoznali u inostranstvu, moguće je da će se vaša očekivanja razlikovati. Vi ćete ozbiljnije shvatiti tu romansu, dok će partner biti u nedoumici da li je spreman da se veže ili ne.

Ako osobe koje su u vezi ili braku sanjaju babuna, to simbolizuje sreću i zadovoljstvo na ljubavnom planu. Svakim minutom provedenim sa partnerom bićete sigurniji da ste odabrali onog pravog. Imaćete iste planove i želje, pa ako ne živite zajedno, donećete odluku da uskoro počnete. U vašem odnosu će vladati harmonija koja će se preneti i na druga polja.

Kada stariji ljudi u snu vide babuna, to znači da će se dogoditi pozitivna promena u njihovom životu. Verovatno ćete početi da se bavite nekom aktivnošću, posebno ako se radi o osobi koja je kratko u penziji. Ta promena će vas uplašiti, ali odlučićete da slobodno vreme iskoristite na najbolji mogući način. Bavićete se hobijem koji ste oduvek voleli poput šaha, platenja, planinarenja, i slično.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste bili u zoološkom vrtu ili videli babuna na televiziji, to je sigurno na vas ostavilo utisak pa ste ga zato sanjali.

Definicija babuna

Babun ili pavijan je vrsta majmuna koja živi u trupama koje broje od 8 do 200 članova.