Šta znači sanjati baklju/bakljadu navijačku?

Ako u snu posmatrate bakljadu, to simbolizuje priznanje u društvu. U narednom periodu imaćete uspeha u većini poslovnih poduhvata. Dobićete unapređenje koje ste dugo očekivali i vaš trud će biti zasluženo nagrađen. To će vam doneti uspeha u društvu i svi će se prema vama ophoditi sa poštovanjem. Više ćete privlačiti pažnju suprotnog pola i uživaćete u svim blagodatima koje moć donosi.

Kada sanjate da nosite baklju, to označava uzajamnu ljubav. Shvatićete da ste našli osobu sa kojom možete sve da podelite i da se dogovorite. Imaćete želju da svima kažete koliko ste srećni i zadovoljni. Osećanja će vam biti uzvraćena pa je moguće da ćete uskoro planirati svadbu ili zajednički život.

Sanjati baklju koja gori ukazuje na uspeh u ljubavi i na poslu. Imaćete mnogo razloga za slavlje pa je moguće da ćete uskoro i prirediti jedno. Želećete da okupite prijatelje i sa njima podelite lepe događaje iz života. Uprkos mnogim problemima, izborićete se za vaše snove i živećete onako kako želite.

Kada sanjate ugašenu baklju, to upozorava na propast. Ukoliko planirate da prisustvujete bakljadi, moraćete da budete veoma pažljivi. Može se desiti da budete povređeni tuđom krivicom i da imate ozbiljne posledice. Ako idete na navijačku bakljadu, moguće je da će vaš omiljeni tim izgubiti utakmicu.

Ugašena baklja još može simbolisati razočaranje. Saznaćete nešto o osobi kojoj se divite i koju smatrate idolom. Videćete da je i on/ona običan čovek koji greši. To saznanje će vam teško pasti, ali biće vam od koristi u budućnosti.

Definicija baklje

Baklja je drveni štap premazan zapaljivim materijalima.