Šta znači sanjati bančenje?

Bančenje u snu implicira da vas očekuje teška starost. Nećete mnogo razmišljati o budućnosti i sve što imate daćete na provod. Takav način života će vas odvesti u dugove i zamerićete se mnogima. Čak će vas i najbliži članovi porodice smatrati izgubljenim slučajem i odustaće od vas. Nećete želeti da se vezujete pa je moguće da se nećete ženiti i imati decu. Kada ostarite biće vam žao zbog odluka koje ste doneli i poželećete da imate svoju porodicu koja bi brinula o vama. Sve će vam teže padati usamljenost i činjenica da nemate nikoga.

Kada sanjate da drugi banče, to simbolizuje sreću. Imaćete uspeha u svemu što započnete i želećete da uživate u povoljnim trenucima. Moći ćete da ostvarite želje koje ste imali od malena i živećete kako ste ranije samo mogli da maštate.Bićete omiljeni u društvu i svi će hteti da izlaze sa vama.

Ako vi bančite u snu, to ukazuje da će se održati slavlje kome se nadate. Verovatno priželjkujete da vidite nekoga na tom slavlju i pre nego što ste saznali da će se održati, vi ste bili spremni. Napravili ste plan kako da se ponašate i šta da obučete. Trudićete se da budete u centru pažnje kako biste očarali sve prisutne.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro izlazili, verovatno sabirate utiske što se odrazilo i na vašu podsvest.

Definicija bančenja

Bančenje označava dobar noćni provod uz muziku, prijatelje, hranu i piće.