Šta znači sanjati bankrot?

Kada sanjate da ste vi bankrot, to je znak da ćete pomoći prijatelju. Veoma ste brižni prema porodici i prijateljima i uvek se trudite da im pomognete kada su u nevolji. Verovatno će prijatelj imati problema sa finansijama i tražiće vam pozajmicu dok ne stane na noge. Iako ni vi ne stojite najbolje na tom polju, odreći ćete se nekih stvari i izaći mu u susret. Bićete ponosni na sebe jer ste se poneli kao dobar čovek i dobar prijatelj.

Ako je u vašem snu neko drugi bankrot, to ukazuje da ćete napredovati na poslu. Kod vas će doći do izražaja tačnost izreke ¨Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane¨. Imaćete problema sa kolegom koji će pokušati na sve načine da vas minira i diskredituje. Nećete uspeti da dođete do izražaja i neretko će preuzimati zasluge za tuđi rad. Ipak, to neće proći nekažnjeno i šef će uvideti šta se dešava. Moguće je da će kritikovati vas i druge kolege što ga niste na vreme upozorili, ali vi znate da bi bilo uzaludno da ste sami pokušali da mu otvorite oči. Vi ćete ga zameniti i dobiti sve privilegije i obaveze koje ide uz to radno mesto.

Značenje sna može imati i jednostavnije tumačenje. Možda ste vi ili neko iz okoline imali novčanih poteškoća, pa vas je to potreslo i opteretilo.

Definicija bankrota

Bankrot ili stečaj je situacija kada firma nije sposobna da isplati dospele obaveze prema poveriocima.