Šta znači sanjati baštovana?

Ako ste vi baštovan u snu, to je znak da ćete uživati u ljubavi. U narednom periodu imaćete puno uspeha kod suprotnog pola i smatraće vas neodoljivim. U jednom trenutku na tom polju nećete imati nikakvih dešavanja, dok u sledećem nećete znati za koga da se odlučite. Kada se najmanje budete nadali, javiće vam se i osoba o kojoj već duže vreme razmišljate. Moguće je da ćete imati strasnu romansu sa nekim ko je stariji od vas. Ta veza će biti vaša tajna koju ćete skrivati od drugih. Njena najveća čar biće upravo u tome što će svi slutiti nešto, ali neće znati pravu istinu.

Kada sanjate da ste videli baštovana, to upozorava na svađu sa komšijama. Verovatno ćete planirati neke radove u kući i na vreme ćete o tome obavestiti komšiluk. Međutim, neki od njih će se protiviti i bićete prinuđeni da ih odložite ili usporite. Biće vam žao što morate da se zamerate, ali nećete dozvoliti da vam drugi brane nešto na šta imate pravo.

Drugo značenje je da će vam biti dosadno. Vaše raspoloženje će biti promenljivo i nećete nalaziti inspiraciju ni u čemu što radite. Sve ćete obavljati sa naporom i jedva ćete čekati da dođete kući i spavate. To neće biti prvi put da zapadnete u ovakvo stanje pa se nećete mnogo nervirati. Iskoristićete ga u vašu korist da se odmorite i skupite snagu za nove radne pobede.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli baštovana, to je ostavilo utisak na vas.

Definicija baštovana

Baštovan ili vrtlar je čovek koji se bavi sređivanjem bašti, vrtova ili parkova.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email