Šta znači sanjati bežanje?

Kada muškarci sanjaju bežanje, to upozorava na izdaju saradnika. Moraćete da pazite kome poklanjate poverenje i da naučite da neke stvari zadržite samo za sebe. Iako važite za promućurnu osobu, nećete uvideti da vaš blizak saradnik ima skrivene namere. Moguće je da će hteti da vas pokrade ili špijunira kako bi konkurenciji odao vaše tajne. Ukoliko se radi o dugogodišnjem prijatelju, biće vam teško da prihvatite neočekivanu istinu.

Kada žene sanjaju bežanje, to simbolizuje nepromišljena osećanja. Upoznaćete muškarca sa kojim biste otišli i na kraj sveta ukoliko bi vam tražio. Doživećete fatalnu ljubav i bićete spremni sve da napustite kako biste bili zajedno. Ukoliko ste zauzeti, prijateljice će pokušati da vas urazume i da vas ubede da pravite grešku.

Ako sanjate da bežite od nekoga, to je znak da ćete izbeći opasnost. Moguće je da ćete biti u iskušenju da uradite nešto što bi moglo da ugrozi vaš život. To može biti krivično delo, pozajmljivanje novca od zelenaša, kupovina motora ili druženje sa lošim društvom. Želećete nešto da promenite i unesete malo neizvesnosti u vašu svakodnevnicu. Ipak, pobediće zdrav razum i shvatićete da ne biste trebali da se igrate i iskušavate sudbinu.

Sanjati da bežite od jarca opominje da ćete imati neugodnu situaciju na poslu. Vaša zaduženja i odgovornosti će rasti kao i pritisak ljudi koji će hteti da se, pomoću vas, izbore za bolju poziciju. Verovatno će želeti da potpisujete razna dokumenta i ugovarate saradnje sa firmama od kojih oni imaju koristi. Verovatno ćete morati mnogima da se zamerite ukoliko želite pošteno da radite.

Ako u snu bežite, ali ne uspete da pobegnete, to upozorava na štetu. U predstojećem periodu pojaviće se brojni problemi čije rešavanje će vam oduzeti mnogo energije. Bićete na ivici vaših snaga i zatražićete pomoć bliskog prijatelja ili partnera kako biste uspeli da se izborite sa posledicama svih nevolja koje se vas zadesile.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro bežali od nekoga ili gledali akcioni film, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija bežanja

Bežanje je pokušaj sakrivanja od drugih ljudi.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email