Šta znači sanjati blud?

Kada sanjate da vi provodite blud, to simbolizuje dobro zdavlje. Imaćete aktivan seksualni život i partner sa kojim ste u vezi će zadovoljavati sve vaše potrebe. Bićete srećni jer ste konačno našli osobu koja vam u svemu odgovara. Moguće je da ćete se u početku plašiti da ne pomisli da ste nemoralni, ali vremenom ćete se osloboditi i shvatiti da nema mesta za predrasude.

Ako u snu vidite blud, to upozorava na sramotu. Verovatno već duže vreme sumnjate da vam je partner neveran. Može se desiti da ste time preopterećeni i da nemate razloga za brigu. Sa druge strane, vaša intuicija je retko kada pogrešila, pa strepite da ste i ovaj put u pravu. Proveravaćete svaku poruku, poziv i korak koji vaš partner napravi. Prijatelji će vam reći da bez potrebe paničite, ali vi nećete imati mira dok ne raščistite svaki detalj koji vam se čini sumnjivim.

Takođe, blud u snu može ukazivati da se osećate sputano i da se na silu pridržavate normi koje vam ne odgovaraju. Voleli biste da možete da se opustite i budete slobodniji u vezi i društvu. Često će u vama prevladati strah da će vas okolina odbaciti ukoliko se ne ponašate kako se od vas očekuje.

Definicija bluda

Blud ili razvrat označava nemoralna seksualna razmišljanja ili ponašanja.