Šta znači sanjati bubnjeve?

Kada u snu vidite bubnjeve, to implicira da ćete morati da čuvate vaše pravo. Ukoliko ne cenite vaš trud, niko to neće raditi umesto vas. U narednom periodu bićete suočeni sa ljudima koji će želeti da umanje vaš doprinos uspehu koji je postignut na poslu. Shvatićete da vas ignorišu i da sve zasluge pripisuju sebi. Pokazivaće vam da niste željeni u kolektivu i vršiće pritisak da odete.

Ako u snu čujete lupanje bubnjeva, to simbolizuje prepirke. Imaćete svađu sa ukućanima koja će prerasti u ozbiljan problem. Moguće da ćete razmišljati o tome da odete od kuće i da se osamostalite. Imaćete utisak da prate svaki vaš korak i da žele da znaju više od onoga što im pričate.

Sanjati da vi lupate u bubanj implicira da vas neko iskorišćava. Verovatno se radi o osobi koju ste skoro upoznali i koja pokušava da vam se približi iz koristi. Želeće pomoću vas da ostvari uspeh na poslu ili u školi. Vama to ne bi predstavljao problem da je bila iskrena od početka, ali smetaće vam jer neće otkriti prave namere.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste u bendu ili svirate bubnjeve, to je sigurno uticalo na vas da ih sanjate.

Definicija bubnjeva

Bubnjevi su muzički udarački instument koji se sastoji od doboša, činela i drugih udaraljki.