Šta znači sanjati bumbara?

Ako u snu vidite bumbara, to implicira da ćete uhvatiti lopova na delu. Moguće je da vam je sve vreme pred očima, ali nećete to shvatiti od samog početka. Ukoliko se radi o kolegi sa kojim sarađujete, imaćete problema sa šefom jer će svu krivicu svaljivati na vas. Shvatićete da je uzaludno da očajavate ili da se nervirate, već ćete sesti i razmotriti sve okolnosti posle kojih ćete lako zaključiti o čemu se radi i pripremiti zamku koja će vam pomoći da dokažete vaše tvrdnje.

Kada sanjate da ste vi bumbar, to ukazuje da ćete imati mnogo obaveza. Veoma ste vredni i svemu što radite posvećujete maksimalnu pažnju. To što ste perfekcionista često će vam se obijati o glavu i trebaće vam više vremena da sve uradite onako kako ste zamislili.

Sanjati da vas je ujeo bumbar upozorava na zdravstvene probleme. Dugo niste bili na lekarskim pregledima i zapostavili ste vaše zdravlje. Tek kada osetite bol, shvatićete da nešto nije u redu. Iako se radi o lakšim tegobama, ovo iskustvo bi trebalo da vas opomene da vodite računa o sebi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste videli bumbara, a plašite ga se, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija bumbara

Bumbar je insekt iz porodice pčela Apoidea.