Šta znači sanjati časovničara?

Ako u snu vidite časovničara (sajdžiju), to ukazuje da ćete se prihvatiti veoma delikatnog zadatka. To će za vas predstavljati izazov koji će uneti promene i novosti u vašu svakodnevnicu koja se, u poslednje vreme, odlikuje monotonijom. Verovatno ćete morati da uložite dodatni napor kako biste savladali ono što ne znate, a vezano je za vaš poduhvat. Ma koliko da vam je teško, bićete uzbuđeni jer ste o ovome dugo maštali.

Kada sanjate da ste vi časovničar, to simbolizuje odgovornost u radu. Bez obzira na važnost zadatka koji vam se poveri, pristupićete mu kao da od njega zavisi vaš posao. Poklanjaćete pažnju detaljima i truditi se da usavršite vaše znanje i sposobnosti. Nadređeni će umeti da cene vaš trud i vrlo brzo će vas nagraditi.

Sanjati da se raspravljate sa časovničarem implicira da biste voleli da vratite vreme. Posle mnogih važnih situacija žao vam je što niste bili hrabriji i rekli šta vam je na duši. Često razmišljate o tome šta bi bilo da ste ovo uradili, a ne ono. Takve misli će vas dovoditi do očaja i sprečavati da uživate u sadašnjem trenutku.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro popravljali sat ili slučajno videli časovničara, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija časovničara – sajdžije

Časovničar je majstor zanatlija koji se bavi izradom i popravkom satova.