Šta znači sanjati cigare?

Kada sanjate da pušite cigare, to označava da ćete dobiti dobar položaj u službi. Vaš trud neće ostati nezapažen i vrlo brzo napredovaćete na poslu. Šefu će se dopasti vaša lojalnost i posvećenost sa kojoj pristupate svakom zadatku. Rado će se obraćati vama za pomoć i svaki vaš razgovor iznedriće neko kreativno i efikasno rešenje posle čije primene rezultati neće izostati.

Ako u snu vidite cigare, to upozorava da ćete se razočarati. Verovatno u vašem životu postoji osoba koju smatrate uzorom i na koju se ste ugledali od malih nogu. Kada je bolje upoznate, shvatićete da i ona, kao i svi drugi ljudi, greši. To će promeniti vaše poglede na život i učiniti da se okrenete sebi i budete osoba kakva ste želeli da je vaš idol.

Sanjati da zavijate cigare implicira da će vam spoj lepog i korisnog doneti uspeh. Želećete makar na trenutak da pobegnete od svakodnevnih obaveza i rutine koja će polako početi da vas zamara. Pronaći ćete zadovoljstvo u hobiju koji ste ranije upražnjavali. To može biti: pletenje, šivenje, pravljenje nečega ili bavljenje fizičkim aktivnostima. Željno ćete iščekivati da završite sa poslom ili učenjem i ostatak dana posvetićete onome što vas čini srećnim.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro kupili i pušili cigare, to je ostavilo utisak na vas. Druga mogućnost je da pokušavate da prestanete sa pušenjem pa i podsvesno mislite o cigarama.

Definicija cigare

Cigara je čvrsto zamotani suvi duvan namjenjena pušenju.