Šta znači sanjati činiju?

Ako u snu vidite punu činiju, to simbolizuje gozbu. Verovatno ćete u skorije vreme imati razloga za slavlje. To se posebno odnosi na vas ukoliko privodite kraju studije ili ste u dugoj vezi koju nameravate da ozvaničite. Predstojeći period biće veoma povoljan za vas što se finansija tiče, pa ćete moći sami da finansirate proslavu koju imate u planu.

Kada sanjate praznu činiju, to upozorava na neočekivanu svađu. Moguće je da ćete doći u sukob sa prijateljem koji će vas lažno optužiti. Biće vam krivo što vas ta osoba tako malo poznaje pa će pomisliti da ste u stanju da uradite nešto loše. To će se negativno odraziti na vaš odnos i u narednom periodu trudićete se da ga/je izbegavate.

Sanjati da ste polomili činiju implicira da ćete otkriti surovu istinu. Primetićete da se vaš partner čudno ponaša u poslednje vreme i pokušaćete da otkrijete uzrok čestih promena raspoloženja. Duboko u vama slutićete odgovore na brojna pitanja koja svakodnevno postavljate, ali do poslednjeg časa, gajićete nadu da grešite i da ste bez razloga ljubomorni.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro polomili činiju, to je ostavilo utisak na vas.

Definicija činije

Činija je deo posuđa u koje se stavljaju namirnice koje se koriste u ishrani.