Šta znači sanjati da ležite?

Ako u snu ležite sami u krevetu, to implicira da ste tužni. Moguće je da imate probleme u vezi ili u braku zbog kojih niste u dobrim odnosima sa partnerom/partnerkom. Umesto da se posvetite njihovom rešavanju, očekujete da će druga strana na sebe preuzeti sav teret i izviniti se zbog nesporazuma.

Sanjati da ležite sa suprotnim polom je upozorenje da će vas optužiti nevinog/u. Može se desiti da ćete biti viđeni u društvu osobe koja vam je samo prijatelj/ica, ali svi će verovati da ste u tajnoj vezi. Pošto ste u prošlosti imali slične ispade, voljenoj osobi će biti veoma teško da vam opet poveruje i da se ne obazire na glasine.

Kada u snu ležite na travi, to ukazuje da ćete srcu naći utehu. Verovatno ste imali loše ljubavno iskustvo zbog kojeg ste postali nepoverljivi prema drugima i niste želeli da im pružite priliku. Međutim, upoznaćete osobu koja će vam povratiti veru u ljude i koja će vas čuvati kao malo vode na dlanu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro ležali sami ili sa suprotnim polom na travi ili u krevetu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ležanja

Ležanje je proces tokom kojeg se čovek opušta i odmara.