Šta znači sanjati da ste nekome podali?

Ako ste se u snu nekome podali, to znači da opasnost čeka da pogrešite. Moguće je da neprijatelji pažljivo razmatraju svaku vašu reč i postupak sa ciljem da pronađu nešto što bi vas kompromitovalo. Trudite se da se uzdržite i da im ne date razloga da vas maltretiraju, ali samo je pitanje vremena kada ćete pući i reći im sve što ste prećutali.

Sanjati da se neko vama podao

Ukoliko se u snu neko vama podao, to označava odgovornost. Verovatno vam je neko priznao svoja osećanja zbog čega morate da pazite da ga ne povredite. Smatraćete da je bolje da mu/joj kažete istinu, kakva god ona bila, i da pokušate da ostanete dobri prijatelji, ako već ne možete nešto više.

Sanjati da ste odbili da se nekome podate

Kada u snu odbijete da se nekome podate, to upozorava na osvetu. Može se desiti da vam se neće dopasti osoba koja će vam se udvarati. On/a će to veoma teško podneti i praviće vam probleme na svakom koraku. Udarićete na njegovu/njenu sujetu pa se neće ustezati da vam se revanšira čim se za to ukaže prilika.

Drugo značenje je da ćete ostati dosledni sebi. Verovatno ste na privatnom i poslovnom planu imali brojne ponude koje su mogle da vam olakšaju život. Međutim, vi ste se odlučili za one koje vaše srce čine radosnim i punim mira što nikako ne važi za vaš novčanik i bankovni račun.

Sanjati da će neko odbiti vama da se poda

Ako u snu neko odbije da vam se poda, to implicira da ćete biti povređeni. Moguće je da ste se potajno nadali da ćete započeti vezu sa osobom o kojoj već duže vreme razmišljate. Međutim, realnost će biti drugačija i neće imati mnogo veze sa vašim snovima i fantazijama.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se nekome podali ili se neko vama podao, to je sigurno ostavilo jak utisak.