Šta znači sanjati da ste nešto založili?

Sanjati da ste svoje založili
Ako u snu svoje založite, to upozorava da niste daleko od oskudice. Moguće je da ćete biti u veoma teškoj finansijskoj situaciji koja će vas naterati da se snalazite kako znate i umete. Bićete veoma zabrinuti i primorani da preduzmete očajničke mere koje će vam malo pomoći dok se ne snađete.

Sanjati da ste tuđe založili
Ukoliko u snu tuđe založite, to označava brakolomstvo. Verovatno ćete izigrati poverenje voljene osobe pa će vas on/a ostaviti. Shvatićete gde ste pogrešili i pokušaćete da mu/joj dokažete da ga/je više nikada nećete povrediti, ali on/a neće moći da vam oprosti i da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo.

Sanjati da ste nešto primili u zalog
Kada u snu nešto primite u zalog, to znači da radoznalost škodi. Moguće je da vas sve zanima i da želite da znate ono što vas se ne tiče. Uglavnom imate probleme zbog te osobine jer ljudi umeju da budu neprijatni kada shvate da se mešate u njihov život. Ipak, vi nikako da se opametite, već nastavljate po starom.

Sanjati da ste založili zlato
Ako u snu založite zlato, to poručuje da ćete pomoći dragoj osobi. Verovatno ćete mu/joj pozajmiti novac koji mu/joj je potreban i želećete da vam ga vrati tek kada stane na svoje noge. Osim materijalnog, pružićete mu/joj podršku i bićete jedan/jedna od retkih koji/a će verovati da će postići ono što je zamislio/la.

Sanjati da ste založili stan
Kada u snu založite stan, to implicira da ćete rizikovati. Može se desiti da ćete imati poslovnu ideju u čiji uspeh nećete sumnjati. Smatraćete da sreća prati hrabre pa ćete uložiti sve što imate. Nećete razmišljati o neuspehu i jedva ćete čekati da se pohvalite onima koji nisu verovali u vas.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro založili nešto ili primili u zalog, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija zaloga

Zalog je stvar koju dužnik daje poveriocu kako bi osigurao njegova potraživanja.