Šta znači sanjati da ste opkoljeni?

U snu biti opkoljen

Ako ste u snu vi opkoljeni, to je upozorenje da se pazite neprijatelja. Moguće je da će neko sa kim ste u lošim odnosima pokušati da vam postavi zamku zbog koje ćete imati ozbiljne posledice. Moraćete da budete veoma oprezni jer dotična osoba neće prezati ni od čega i daće vam do znanja da želi da vas uništi.

Sanjati da opkoljavate nekoga

Ukoliko u snu vi nekoga opkoljavate, to implicira da ćete pokušati da nametnete vašu volju. Verovatno ćete blisku osobu ubeđivati da postupi onako kako vi smatrate da je za njega/nju najbolje. Zaboravili ste da ni vi niste imali priliku da ostvarite vaše snove zbog čega od drugih očekujete da to urade.

Sanjati da je neko opkoljen

Kada u snu vidite da je neko opkoljen, to ukazuje da ćete izvući deblji kraj. Može se desiti da ćete, iz najbolje namere, pokušati da prijatelju/prijateljici otvorite oči što će on/a pogrešno protumačiti. Misliće da ste ljubomorni i da želite da mu/joj napakostite zbog čega ćete naučiti da u budućnosti držite jezik za zubima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro bili opkoljeni ili ste nekoga opkolili, to je sigurno ostavilo utisak na vas.