Šta znači sanjati da vršite nuždu?

Ako vi u snu vršite nuždu (piškiti, kakiti), to ima pozitivno značenje, ali ako neko drugi vrši nuždu, to asocira na poniženje.

Sanjati da vi vršite nuždu

Ukoliko u snu vi vršite nuždu, to ukazuje da ćete imati uspeha. Moguće je da ćete biti zadovoljni ishodom svakog posla koji ste u skorije vreme započeli. Moraćete da žrtvujete neke stvari poput slobodnog vremena i društvenog života, ali cilj koji ste postavili će vam doneti mnoge pogodnosti u budućnosti.

Sanjati da neko drugi vrši nuždu

Ako u snu neko drugi vrši nuždu, to označava da ćete se osetiti ugroženo. Verovatno će neko u vašem okruženju svojim ponašanjem želeti da vam dokaže da niste nezamenljivi i pokušaće da umanji vaš značaj. Moraćete da se naoružate strpljenjem i da pređete preko brojnih nepravdi ukoliko želite da ostanete tu gde se sada nalazite.

Sanjati da vršite nuždu u krevetu

Kada sanjate da vršite nuždu u krevetu, to implicira da ćete zavisiti od drugih. Može se desiti da će vam u narednom periodu biti potrebna pomoć članova porodice jer, iz nekog razloga, nećete biti u stanju da sve radite sami. Osećaćete se neprijatno zbog dodatnih obaveza koje ćete im stvoriti, ali isto biste i vi za njih učinili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vršili nuždu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nužde

Nužda je pražnjenje creva uslovljeno radom debelog creva.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email