Šta znači sanjati da vršite nuždu?

Ako vi u snu vršite nuždu (piškiti, kakiti), to ima pozitivno značenje, ali ako neko drugi vrši nuždu, to asocira na poniženje.

Sanjati da vi vršite nuždu

Ukoliko u snu vi vršite nuždu, to ukazuje da ćete imati uspeha. Moguće je da ćete biti zadovoljni ishodom svakog posla koji ste u skorije vreme započeli. Moraćete da žrtvujete neke stvari poput slobodnog vremena i društvenog života, ali cilj koji ste postavili će vam doneti mnoge pogodnosti u budućnosti.

Sanjati da neko drugi vrši nuždu

Ako u snu neko drugi vrši nuždu, to označava da ćete se osetiti ugroženo. Verovatno će neko u vašem okruženju svojim ponašanjem želeti da vam dokaže da niste nezamenljivi i pokušaće da umanji vaš značaj. Moraćete da se naoružate strpljenjem i da pređete preko brojnih nepravdi ukoliko želite da ostanete tu gde se sada nalazite.

Sanjati da vršite nuždu u krevetu

Kada sanjate da vršite nuždu u krevetu, to implicira da ćete zavisiti od drugih. Može se desiti da će vam u narednom periodu biti potrebna pomoć članova porodice jer, iz nekog razloga, nećete biti u stanju da sve radite sami. Osećaćete se neprijatno zbog dodatnih obaveza koje ćete im stvoriti, ali isto biste i vi za njih učinili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vršili nuždu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nužde

Nužda je pražnjenje creva uslovljeno radom debelog creva.