Šta znači sanjati đaka – učenika?

Ako u snu vidite đaka (učenika), to simbolizuje blagostanje. Moguće je da će neko od ljudi sa kojima ste bliski postići veliki uspeh. Bićete srećni kao da se radi o vama i pružićete mu/joj nesebičnu podršku. Drago vam je što ste okruženi vrednim ljudima na koje možete da se ugledate i koji su dokaz da se trud i rad zaista isplate.

Kada sanjate da ste vi đak, to označava novi početak. Verovatno ćete doneti odluku da promenite fakultet, posao ili vezu u kojoj se više ne osećate dobro. U početku vam neće biti lako jer je pored loših stvari bilo i onih koje su vam pružale osećaj sigurnosti.

Sanjati da tučete đaka implicira da vas očekuju brige. Verovatno imate dete koje će uskoro krenuti u školu ili se već nalazi u nezgodnim godinama koje vam zadaju probleme. Uprkos vašim pokušajima da mu/joj se približite i postavite kao osoba u kojoj može naći prijatelja, nećete naići na očekivanu reakciju niti ćete zadobiti njegovo poverenje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli đaka ili ga imate u porodici, to je sigurno uticalo na vas.

Definicija đaka

Đak je dete koje ide u osnovnu ili srednju školu i može imati od 6 do 19 godina.