Šta znači sanjati davljenje?

Ako u snu vidite druge da se dave, to simbolizuje pobedu nad protivnicima. Mnogi će vas potceniti i misliti da nemate hrabrosti da se uhvatite u koštac sa njima. Vi ćete to umeti da iskoristite na najbolji mogući način i okrenućete stvari u vašu korist. Pazićete na svaki korak koji napravite i osmislićete strategiju koja će vam pomoći da se izborite za ono što želite, a da konkurenciju u potpunosti izbacite iz igre.

Kada sanjate da se davite u vodi, to označava da vas zdravlje dobro služi. Bićete okruženi samo radosnim vestima i ljudima koji šire pozitivnu energiju. Takva atmosfera će uticati na vaše raspoloženje i učiniće da zaboravite na sve što vam stvara probleme.

Sanjati da se davite u mulju upozorava na iznenadnu bolest. Moguće je da ste često izloženi stresnim situacijama što će se negativno odraziti na vaše zdravlje. Osetićete da tonete sve dublje i da niste u stanju da isplivate na površinu. Vaš organizam neće moći da izdrži toliki pritisak pa će vam poslati jasnu poruku da usporite i posvetite pažnju onome što je zaista važno u životu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se nekad davili ili videli druge kako se dave, to se odrazilo i na vašu podsvest.

Definicija davljenja

Davljenje je stanje kada je ljudski ili životinjski organizam lišen vazduha koji mu je neophodan za disanje.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email