Šta znači sanjati devera?

Ako u snu vidite devera, to znači da vas očekuje prinova u kući. Može se desiti da ćete vi ili neko od vaših ukućana dobiti dete. To malo biće uneće veliku količinu radosti i sreće u vaš dom i uticaće da u njemu zavlada spokoj i mir. Doći će do promene vaših svakodnevnih aktivnosti i jedva ćete čekati da završite sa obavezama kako biste mu/joj posvetili što više vremena.

Kada sanjate da ste vi u ulozi devera, to implicira da imate veliku odgovornost. Navikli ste ljude iz vašeg okruženja da uvek mogu da računaju na vas. Vi im dođete kao glas razuma i najradije bi sa vama podelili sve što im se dešava. Imponuje vam što vas smatraju osobom od poverenja, ali svesni ste da je to ozbiljna uloga koja zahteva dosta vremena i razmišljanja.

Sanjati da se raspravljate sa deverom ukazuje na sukobe sa partnerovom porodicom. Verovatno teško podnosite to što se mešaju u vaš zajednički život i što žele da vam nametnu stvari koje su njima bitne. Njihovo ponašaće će loše uticati na vašu vezu/brak i uzrokovaće brojne nesuglasice sa partnerom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste videli vašeg devera ili ćete vi nekome biti dever na venčanju, to se odrazilo i na vašu podsvest.

Definicija devera

Dever je muževljev rođeni brat ili najbliži rođak.