Šta znači sanjati dolar ili neku drugu valutu?

Ako u snu vidite dolare, to ukazuje da ćete imati veći dobitak. Verovatno ste odlučili da u narednom periodu više pažnje posvetite karijeri. Želite da zaradite dosta novca kako biste mogli da obezbedite vašu porodicu i da u miru i blagostanju dočekate starost. Bićete zainteresovani da sredstva uložite u nekretnine ili posao koji će vam u budućnosti donositi prihode.

Kada sanjate da dajete dolare, to implicira da neko iskorišćava vašu dobrotu. Verovatno je reč o prijatelju ili članu porodice kome ne umete da kažete ne, pa makar zbog toga sebi stvorili probleme. On/a će uvideti vašu slabost pa će pored sveta i vremena koje odvajate za nju, očekivati i finansijsku pomoć.

Sanjati da ste izgubili dolare simbolizuje nepromišljene postupke. Moguće je da ste od malih nogu imali sve što vam je potrebno i nikada niste bili u situaciji da se za nešto pomučite. Posledica takvog odrastanja biće nesigurne investicije i dugovi u koje ćete zapasti kada dođe red na vas da rukujete imovinom koju su vam roditelji ostavili u nasledstvo.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro menjali novac u dolare ili neku drugu stranu valutu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija dolara

Dolar je zvanična valuta kojom se vrši plaćanje, obračun i razmena u Sjedinjenim Američkim Državama.