Šta znači sanjati dolinu?

Ako u snu vidite dolinu, to implicira da još uvek imate neostvarene želje. Moguće je da ste se odlučili da idete linijom manjeg otpora i da se bavite poslom koji ne zahteva previše napora. Međutim, osetićete sve veću prazninu i potrebu da radite ono što zaista volite. Pokušaćete da se oslobodite barijera koje ste sami sebi postavili i da izađete iz vaše zone komfora.

Kada sanjate da silazite niz dolinu, to ukazuje da morate da donesete važnu odluku. Verovatno se radi o nečemu što će u velikoj meri uticati na vašu budućnost. Pošto niste u potpunosti sigurni šta želite, moraćete u samom/samoj sebi da potražite razloge koji su protiv ili u korist vašeg izbora.

Sanjati da ste u dolini znači da vam je potrebna zaštita. Ljudi iz vašeg okruženja smatraju da ste jaka osoba i da sve možete sami. Medutim, bićete u situaciji koja će vam teško pasti i nakon koje ćete uvideti koliko je važno imati nečiju podršku i rame za plakanje. To će srušiti vašu reputaciju ledene kraljice i nateraće druge sa shvate da ste i vi samo čovek od krvi i mesa.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli dolinu ili ste bili u njoj, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija doline

Dolina je otvoreno izduženo udubljene u Zemljinoj kori koje se proteže pravcem kuda otiče reka.