Šta znači sanjati dragog/dragu?

Ako u snu vidite dragog/dragu, to znači da ćete uživati u vašoj vezi ili braku. Kao i svi ostali, i vi imate uspone i padove u vašem odnosu. U narednom periodu zbližićete se sa partnerom i imaćete više poverenja i razumevanja za njegove potrebe. Neće vam teško pasti da sa njim radite stvari koje ne volite, a koje njega čine srećnim, poput gledanja fudbala ili drugih sportova. On će sa vama ići u kupovinu ili kod frizera.

Kada sanjate da razgovarate sa dragim/dragom, to ukazuje da vam nedostaje voljena osoba. Moguće je da ne živite u istom gradu ili državi pa se trudite da svaki slobodan trenutak budete u kontaktu putem društvenih mreža. Često strahujete da bi daljina mogla loše da utiče na vas i da se nećete tako dobro snaći ako odlučite da živite zajedno.

Sanjati da svađate sa dragim/dragom implicira da vas privlači sve što ne možete da imate. Na vašem primeru se može potvrditi tačnost izreke da je zabranjeno voće najslađe. Zamaraju vas veze u kojima nema prepreka i strasnih scena pa se često sami potrudite da ih stvorite i na taj način unesete malo promena u vaš odnos.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli dragog/dragu ili ste pričali sa njim, to je sigurno ostavilo utisak na vas.