Šta znači sanjati ikonu?

Ako u snu vidite ikonu, to simbolizuje naporan posao. Moguće je da ćete u nekim trenucima zavideti ljudima koji su se odlučili da na lakši način zarade novac i da ćete govoriti da biste sa ovom pameću drugačije postupili. Međutim, i sami ste svesni da ne biste mogli tako da funkcionišete jer bi vas mučio osećaj krivice i nečiste savesti.

Sanjati da ikonu vešate o zid ukazuje da imate srećan brak. Uopšte niste žurili kada ste birali partnera/partnerku već ste na umu imali činjenicu da je to osoba sa kojom ćete provesti ostatak života. Trudili ste se da ga/je što bolje upoznate, a i da se vi predstavite u pravom svetlu kako u budućnosti ne biste imali probleme. Zahvaljujući obostranoj iskrenosti, formiraćete bračnu zajednicu koja će biti nalik onoj koju ste mogli da vidite samo u ljubavnim filmovima.

Kada sanjate da skidate ikonu, to implicira da će se razočarati. Verovatno će vas neko povrediti nakon čega ćete izgubiti veru u ljude i mislićete da su svi isti. Čak ćete oponašati one koje ste doskora osuđivali i činićete stvari koje su vam bile nezamislive.

Ukoliko u snu kupujete ikonu, to znači da ćete okrenuti novi list. Kada podvučete crtu, uvidećete da niste zadovoljni vašim životom i da u njemu ima mnogo mesta za napredak i promene. Trudićete se da se oslobodite starih uverenja koja su vas kočila i sprečavali da ostvarite svoj potencijal.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ikonu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ikone

Ikona je slika sa ličnostima i događajima koji su povezani sa istorijom crkve i Svetim pismom.