Šta znači sanjati jarugu?

Ako u snu vidite praznu jarugu, to označava oskudicu. Moguće je da ćete imati nepredviđene troškove koji će vas primorati da menjate dosadašnje navike i da se što pre prilagodite novim okolnostima. Po prvi put u životu razumećete šta znači sastavljati kraj s’ krajem i izvući ćete pouku koja će vam biti veoma korisna u budućnosti.

Sanjati jarugu ispunjenu vodom je upozorenje da ćete se razboleti. Verovatno ćete biti umorni od silnih uspona i padova sa kojima ste konstantno suočeni i koji će ostaviti posledice na vaš organizam. Svi će vam savetovati da usporite i da ne pridajete toliki značaj nebitnim stvarima ugrožavajući ono što je zaista važno.

Kada sanjate da ste upali u jarugu, to implicira da će vas snaći neprijatnost. Moguće je da ste bili previše samouvereni i da ste očekivali da će uspeh na poslovnom ili ljubavnom planu doći preko noći. Međutim, suočićete se sa drugačijom realnošću i konkurencijom koja je mnogo radila na sebi stavljajući vas u drugi plan.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli jarugu ili ste upali u nju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija jaruge

Jaruga je pukotina u zemlji koja je nastala razaranjem vode.