Šta znači sanjati kadu?

Ako u snu vidite kadu punu vode, to implicira da imate suparnika/cu u ljubavi. Moguće je da ste u prethodnom periodu zapostavili voljenu osobu zbog čega će vam on/a pokazati šta će se desiti ukoliko nastavite sa takvim ponašanjem. Bićete neprijatno iznenađeni jer, da niste videli sopstvenim očima, nikada ne biste poverovali da je u stanju tako nešto da uradi.

Sanjati praznu kadu ukazuje da ste vi gazda u kući. Bez obzira na godine, članovi vaše porodice slušaju šta im kažete i u skladu sa tim se i ponašaju. Ostavljate utisak snažne osobe koja zna šta je za svakoga najbolje pa, takođe, na poslu i u društvu vodite glavnu reč. Drugima ulivate poverenje i, bez velikog truda, uspevate da im nametnete vaše mišljenje.

Kada se u snu kupate u kadi, to znači da se spremate za neverstvo. Verovatno vas privlači osoba sa kojom, iz nekog razloga, ne možete da budete u vezi što vaš odnos čini još uzbudljivijim. Tešićete se da je ovo nešto privremeno ne shvatavši da ulazite u začarani krug laži koji će povrediti mnoge ljude koji su vam dragi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili ste se kupali u kadi, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kade

Kada je predmet u kupatilu u kome se ljudi kupaju.