Šta znači sanjati klanicu (klaonicu)?

Ako u snu vidite klanicu (klaonicu), to ukazuje da ćete napredovati u službi. Moguće je da ćete vaše lično mišljenje i stavove ostaviti po strani i da ćete se zalagati za vrednosti koje propagira firma u kojoj ste zaposleni. One vam neće baš uvek delovati ispravno, ali moraćete da ubedite sebe da u njih poverujete i da ih prihvatite. Novi način razmišljanja će vam obezbediti bolje radno mesto i finansijsku nadoknadu zbog koje nećete postavljati suvišna pitanja tešeći se da je to samo posao i upoređujući se sa drugima koji rade i gore stvari.

Sanjati da napuštate klanicu implicira da ćete se osamostaliti. Verovatno imate negativan stav prema vašoj porodici ili kolegama pa boravak u istoj prostoriji sa njima doživljavate kao pravo mučenje. Imate osećaj da vas sputavaju u svemu što radite i da crpe vašu energiju. Iz tih razloga potražićete stan ili drugi posao koji će za vas predstavljati početak novog života udaljenog od loših uspomena. Konačno ćete osetiti slobodu i potrebu da nadoknadite sve ono što ste zbog drugih propustili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili u klanici, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija klanice (klaonice)

Klanica je fabrika u kojoj se životinje ubijaju, a zatim prerađuju u mesne proizvode koji se koriste u ljudskoj ishrani.