Šta znači sanjati kompas?

Ako u snu vidite kompas, to ukazuje da biste trebali da se držite izabranog puta. Moguće je da se često osećate izgubljeno i da sumnjate u ispravnost ciljeva koje ste sebi postavili. Muči vas neizvesnost i želeli biste da vam se preko noći dogode stvari za koje su potrebne godine velikog truda i ulaganja. Čim prepoznate stanje u kome se nalazite, obratite se osobi u koju imate poverenja i otvorenim razgovorom raščistite sve nedoumice. Vaš moto je poslovica koje se retko ko pridržava, a glasi: „Najteža je borba boriti se protiv sebe, a najlepša je pobeda pobediti samog sebe“.

Sanjati da podešavate kompas implicira da ćete se osamostaliti. Verovatno ste do skora živeli sa roditeljima i poštovali pravila koja su vam nametnuli. Međutim, u jednom trenutku shvatićete da to nije ono što želite zbog čega ćete potražiti način da odete od njih. Bićete radoznali da vidite kako izgleda biti slobodan/na i kakav je osećaj kada nikome ne morate da polažete račune. Oni će učiniti sve da vas zadrže obećavajući vam nemoguće stvari poput onih da će se promeniti i da se neće mešati u vaš život.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili podešavali kompas, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kompasa

Kompas je instrument koji služi za orijentaciju i nalaženje strana sveta.