Šta znači sanjati korito?

Ako u snu vidite puno korito, to simbolizuje dobitak. Moguće je da ćete u narednom periodu osetiti potrebu da sa voljenom osobom proširite porodicu. Vodićete razgovor tokom kojeg ćete mu/joj ukazati na odgovornosti koje vas očekuju, kao i na ozbiljnost koju ta odluka nosi sa sobom. Želećete da privedete kraju sve što ste započeli kako biste u potpunosti mogli da se posvetite detetu.

Sanjati prazno korito ukazuje da nećete imati vremena za prijatelja. Verovatno ćete se udaljiti od osobe sa kojom ste, do skora, delili sve tajne i bez koje niste mogli da zamislite nijedan dan. Shvatićete da više niste isti/a i da se vremenom svačiji prioriteti menjaju što nikako ne znači da nećete ostati u dobrim odnosima i viđati se kada vam se za to ukaže prilika.

Kada sanjate da se kupate u koritu, to označava oskudicu. U narednom periodu imaćete novčanih problema koji će vas primorati da se odreknete i najmanjeg luksuza koji ste ranije bez problema mogli da priuštite. Ova situacija će vam teško pasti i zahtevaće odricanja sa kojima ćete se jedva pomiriti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro kupali u koritu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija korita

Korito je udubljenje kojim reka teče, a može biti i plastična posuda u kojoj se deca kupaju ili se pere veš.