Šta znači sanjati košnicu?

Ako u snu vidite košnicu sa pčelama, to simbolizuje bogatstvo. Verovatno ćete naći dobar posao koji će vam omogućiti da ostvarite želju i da zasnujete porodicu koja će se sastojati od velikog broja članova. Svesni ste da su vam za decu, osim ljubavi, potrebna i finansijska sredstva pomoću kojih ćete im obezbediti perspektivnu budućnost.

Sanjati praznu košnicu označava gubitak. Moguće je da će se članovi vaše porodice, u potrazi za boljim životom, razići na sve strane sveta. Uprkos tome što ćete imati više novca, usamljenost i prazninu koju osećate ništa neće uspeti da popuni. Željno ćete iščekivati par dana u godini kada će doći da vas posete.

Kada u snu rušite košnicu, to implicira da ćete nekome nehotice naškoditi. Moguće je da ćete saznati istinu o partneru vaše prijateljice (partnerki vašeg prijatelja) koju nećete moći da prećutite. Imali biste osećaj da mu/joj na taj način činite magareću uslugu, ali ubrzo ćete shvatiti da je za vas najbolje da držite jezik za zubima i da se ne mešate u tuđe probleme.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli košnicu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija košnice

Košnica je mesto u kome se pčele razmnožavaju i skladište hranu.