Šta znači sanjati krčmu?

Ako u snu vidite krčmu, to ukazuje da vas na javi očekuje radost. Moguće je da ćete imati razloga za slavlje i da ćete organizovati zabavu koja će svima ostati u pamćenju. Još jednom ćete dokazati koliko ste dobar domaćin/domaćica i uspećete da poslužite goste, ali i da se provedete bolje nego što ste zamišljali.

Sanjati da ste celu noć bili u krčmi implicira da imate neki problem. Verovatno prolazite kroz težak period i potrebna vam je uteha kako biste što pre zaboravili ono što vas muči. Bilo da se radi o finansijskim ili ljubavnim poteškoćama, tražićete rešenje u stvarima i ljudima koji će vam prouzrokovati više štete nego koristi.

Kada u snu odlazite iz krčme, to znači da ćete se uozbiljiti. Konačno ćete rešiti da napustite vašu zonu komfora u kojoj niste imali potrebe da se boriti i da sebi postavljate izazove koji bi vas učinili zrelijom osobom. Shvatićete da nema smisla nastaviti sa takvim načinom života zbog čega ćete uzeti stvari u svoje ruke i prihvatiti bar neku odgovornost koja je normalna za osobu vaših godina.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili u krčmi, tobje sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija krčme

Krčma je ugostiteljski objekat u kome se prvo pila kafa, a sada i druge vrste pića, kao i hrana.