Šta znači sanjati krojača/krojačicu?

Ako u snu vidite krojača/krojačicu, to je upozorenje da vas na javi očekuje ogovaranje. Moguće je da nikako ne uspevate da se uklopite u sredinu u kojoj radite ili živite zbog čega ste često na meti zlonamernih ljudi koji svašta o vama izmišljaju. Smatraju da nešto važno krijete čim im se ne poveravate i ne pričate o vašim ličnim stvarima.

Sanjati da ste vi krojač/krojačica označava nepotrebne troškove. Verovatno ćete ići na proslavu na kojoj ćete želeti da blistate i da druge ostavite bez teksta. Kupićete nove stvari koje će vam se u tom trenutku dopasti, ali već u sledećem će vam delovati nedovoljno dobre zbog čega ćete obući nešto staro u čemu se najprijatnije osećate.

Drugo značenje je da ćete biti dobri u svom poslu. Vaš moto je da je svako krojač svoje sudbine zbog čega ništa ne prepuštate slučaju već se trudite da u svakom trenutku pružite svoj maksimum. Imali ste sreću da se bavite onim što volite pa nakon radnog vremena ne osećate umor već ste dobro raspoloženi i puni pozitivne energije.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli krojača, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija krojača

Krojač je zanatlija koji izrađuje odeću.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email