Šta znači sanjati krojača/krojačicu?

Ako u snu vidite krojača/krojačicu, to je upozorenje da vas na javi očekuje ogovaranje. Moguće je da nikako ne uspevate da se uklopite u sredinu u kojoj radite ili živite zbog čega ste često na meti zlonamernih ljudi koji svašta o vama izmišljaju. Smatraju da nešto važno krijete čim im se ne poveravate i ne pričate o vašim ličnim stvarima.

Sanjati da ste vi krojač/krojačica označava nepotrebne troškove. Verovatno ćete ići na proslavu na kojoj ćete želeti da blistate i da druge ostavite bez teksta. Kupićete nove stvari koje će vam se u tom trenutku dopasti, ali već u sledećem će vam delovati nedovoljno dobre zbog čega ćete obući nešto staro u čemu se najprijatnije osećate.

Drugo značenje je da ćete biti dobri u svom poslu. Vaš moto je da je svako krojač svoje sudbine zbog čega ništa ne prepuštate slučaju već se trudite da u svakom trenutku pružite svoj maksimum. Imali ste sreću da se bavite onim što volite pa nakon radnog vremena ne osećate umor već ste dobro raspoloženi i puni pozitivne energije.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli krojača, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija krojača

Krojač je zanatlija koji izrađuje odeću.