Šta znači sanjati kukove (bokove)?

Ako u snu vidite ženske lepe kukove, to ukazuje da imate dosta neostvarenih želja. Moguće je da niste bili previše hrabri i da se niste usudili da se upustite ni u šta što vam se činilo riskantnim i nesigurnim. U narednom periodu osetićete žal za propuštenim prilikama posebno kada vidite kako žive ljudi koji nisu dozvolili da ih strah sputa.

Sanjati ružne ženske kukove označava svađu. Verovatno nećete biti sigurni u partnera/partnerku pa ćete u svakom njegovom pokretu nalaziti razloge za ljubomoru. Vaš najveći problem biće što nećete otvoreno razgovarati o problemu već ćete sami praviti pretpostavke koje će samo pogoršati vaš odnos.

Kada sanjate slabe kukove, to implicira da ćete biti zabrinuti. Moguće je da ćete u narednom periodu imati mnogo stresnih situacija koje će doprineti pogoršanju vašeg zdravlja i učiniti da se jako loše osećate. Iako znate da ništa nije vredno vaših živaca, nećete moći da se iskontrolišete i da sprečite pojavu negativnih misli i osećanja.

Ukoliko u snu vidite razvijene kukove, to simbolizuje zdravlje. Vi ste neko ko se uvek trudi da bude u formi i da se pridržava korisnih saveta u vezi ishrane i fizičke aktivnosti. Loše se osećate kada zapostavite neki od tih segmenata i vrlo brzo se vraćate starim navikama koje stvaraju ravnotežu u vašem organizmu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli nečije kukove, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija kukova

Kukovi su najpokretljiviji zglobovi ljudskog tela.