Šta znači sanjati laboratoriju?

Sanjati laboratoriju implicira da se ne mešate u tuđe poslove. Važite za osobu koja često preteruje u svojim plemenitim namerama da pomogne pa drugi često misle da na taj način želite da ih zadužite i kontrolišete. Nakon svakog nesporazuma kažete sebi da ćete gledati svoja posla, ali nemate mira pa nikada ne ispunite dato obećanje.

Ako u snu radite u laboratoriji, to ukazuje da ćete otkriti nešto ozbiljno. Verovatno je vezano za osobu sa kojom ste bliski, ali u svakom slučaju, nećete tek tako moći da mu/joj saopštite nešto što bi uništilo njegove/njene snove. Provešćete mnogo neprospavanih noći u pokašaju da smislite koji bi vaš postupak izazvao najmanje štete.

Kada u snu napuštate laboratoriju, to znači da ćete dati otkaz. Može se desiti da ćete otkriti da poslodavac nije bio iskren u vezi opisa posla koji biste obavljali i da će vam predložiti nešto što krši etička načela kojih se pridržavate. Iako vam je novac potreban, nećete hteti sutra da se stidite i da ugrozite vašu reputaciju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili radili u laboratoriji, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija laboratorije

Laboratorija je prostorija sa specijalnim mašinama i uređajima pomoću kojih se vrše naučna istraživanja.