Šta znači sanjati lomaču?

Ako u snu vidite lomaču, to je upozorenje da ćete se sukobiti sa moćnom osobom. Moguće je da ćete želeti da se izborite za vaše stavove koji su kontradiktorni u odnosu na tuđe planove. Prvo ćete na fin način ukazati na prednosti onoga za šta se zalažete, dok ćete kasnije biti primorani da upotrebite metode koje će vas dovesti u opasnost.

Sanjati da gorite na lomači ukazuje da vas drugi osuđuju. Osećate da vas niko iz okruženja ne razume i da svaku vašu reč pogrešno tumače. Ma koliko se trudili da objasnite šta ste zapravo mislili, uvek nailazite na istu reakciju. Može se desiti da će vam dosaditi da se pravdate i da ćete, jednostavno, postati imuni na tuđe mišljenje.

Kada u vašem snu neko drugi gori na lomači, to implicira da osećate grižu savesti. Verovatno žalite što niste više učinili za osobu koja je zatražila vašu pomoć. Pokušaćete da umirite samog/u sebe opravdanjima koja neće imati mnogo smisla zbog čega ćete sebi obećati da ćete, ako se ikada nađete u sličnoj situaciji, postupiti drugačije.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro gledali televizijski program u kome se pojavljuje lomača, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija lomače

Lomača je velika vatra na kojoj su se javno spaljivali ljudi, knjige, itd.