Šta znači sanjati lovca?

Ako u snu vidite lovca, to je upozorenje da vas prijatelji lažu. Moguće je da neće želeti da vam priznaju nešto što bi vas povredilo i učinilo da se loše osećate. Međutim, vi ćete shvatiti da se tu nešto čudno događa i zamolićete ih da ne odlučuju u vaše ime već da vam iskreno kažu o čemu se radi, ma koliko bolno bilo.

Sanjati da ste vi lovac implicira da ćete se boriti za ostvarenje vaših želja. Vi ste osoba koja ne dozvoljava nikome i ničemu da joj se ispreči na putu zbog čega često previdite i dobronamerne savete čiji cilj nije da vas sputaju, već da vam ukažu na opasnosti kojima se izlažete. Iako znate da je bezbolnije učiti na tuđim greškama, nekako uvek ih ponovite i izvučete deblji kraj.

Kada ste u snu okruženi lovcima, to ukazuje da morate da pazite šta radite. Verovatno imate strogog šefa ili kolege koje jedva čekaju da napravite neku grešku kako bi pokazali da su sposobniji i bolji od vas. Takmičarski duh kome ste konstantno izloženi vam stvara veliki pritisak, ali vremenom ste naučili da opstanete u sredini gde vam ljudi češće podmeću nogu nego što vam pružaju ruku.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli lovca ili ste išli u lov, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija lovca

Lovac je osoba koja se bavi lovom, a može imati i druga značenja poput figure u šahu, borbenog aviona, itd.