Šta znači sanjati milostinju?

Ako u snu primite milostinju, to označava siromaštvo. Verovatno ćete biti u veoma lošoj finansijskoj situaciji koja će vas dovesti na rub egzistencije. Moraćete da smislite razne načine kako da se što pre izvučete iz problema, a nećete isključiti ni mogućnost da pozajmite novac od ljudi sa kojima niste u dobrim odnosima.

Sanjati da dajete milostinju simbolizuje radost. Vi ste osoba koja funkcioniše po principu: „čini drugima ono što želiš sebi“. Uvek se prvo stavite na mesto osobe sa kojom živite, sa kojom se družite ili sarađujete i trudite se da ga/je ničim ne uvredite. Ukoliko neko vama nanese nepravdu, nemate potrebu za osvetom. Mnogi vas smatraju naivnim/om zbog takvom načina razmišljanja, ali mirna savest vas čini srećnim/om.

Kada u snu odbijete milostinju, to implicira da ste ponosni. Vi ste osoba koja se lako vređa i u tuđim komentarima često nalazite skrivene namere koje vam smetaju. Radije učite na sopstvenim greškama i ne primenjujete savete koji bi vam uštedeli mnogo vremena i nerava.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro dali, primili ili odbili milostinju, to je sigurno ostavilo jak utisak na vas.

Definicija milostinje

Milostinja je pomoć, u vidu novca, odeće, hrane, itd., koja se pruža siromašnima.