Šta znači sanjati milovanja?

Ako u snu vidite milovanje, to ukazuje da vas na javi očekuje sreća u ljubavi. Moguće je da, uprkos neuspelim vezama, niste izgubili nadu da ćete pronaći nekoga sa kim ćete imati odnos o kakvom ste maštali. Vaše pozitivno razmišljanje i otvorenost prema ljudima će vam dodatno pomoći da prepoznate onog/u pravog/u i da se za njega borite.

Sanjati da vi milujete nekoga znači da će vas odradovati draga osoba. Verovatno će vas iznenaditi nekim detaljem kojim će vam dati do znanja da razmišlja o vama. Osim voljene osobe, ovo se može odnositi na prijatelja ili člana porodice sa kojim niste konstantno u kontaktu, ali kad god se vidite, imate mnogo tema za razgovor.

Kada u snu neko prestaje da vas miluje, to implicira da ćete razočarati dotičnu osobu. Moguće je da vam neće biti jasno zašto je došlo do naglog zahlađenja odnosa među vama, a situaciju će dodatno otežati činjenica da će svako, bez objašnjenja, otići na svoju stranu. Iako niste želeli da do ovoga dođe, niko neće imati hrabrosti da napravi prvi korak i da se izjasni o problemu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili milovali nekoga, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija milovanja

Milovanje je nežno dodirivanje voljene osobe.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email