Šta znači sanjati mrak (tamu)?

Ako se u snu nađete u mraku, to upozorava na zla vremena. Moguće je da ćete potpuno nespremni dočekati mnoštvo nepovoljnih situacija koje će vas saterati u ćošak i ostaviti bez teksta. Tek tada ćete se setiti saveta koje ste smatrali dosadnim, a ticali su se štednje novca i odvajanja sa strane za crne dane kao što su ovi koje sada proživljavate.

Sanjati da lutate po mraku implicira da vas očekuju neprilike. Verovatno ćete se osećati izgubljeno u prostoru i vremena zbog čega ćete stvarati pritisak ljudima sa kojima ste bliski. Nećete moći da se iskontrolišete pa ćete reći mnoge stvari koje ne mislite i nakon kojih ćete morati da se izvinjavate i obećavate da se to neće ponoviti.

Kada u snu izađete iz mraka, to znači da ćete izbeći opasnost. Vi ste osoba koja će videti spasonosnu svetlost na kraju tunela i uspećete da se izvučete iz nečega što bi moglo da vam uništi život. Ovo se može odnositi na porok ili loše društvo koje vas je zavelo obećanjima o lepšem životu iza kojih se kriju iskušenja kojima biste teško odoleli.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro našli u mraku, lutali ili izašli iz njega, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija mraka (tame)

Mrak je odsustvo svetlosti.