Šta znači sanjati neman (zmaja, aždaju)?

Neman ili zmaj ili aždaja u snu otkriva vaše racionalne i iracionalne strahove koji vas sprečavaju da vodite normalan život.

Sanjati neman

Ako u snu vidite neman, to označava poslovne neuspehe. Moguće je da ćete u narednom periodu raditi sa ljudima kojima poštenje nije jača strana zbog čega ćete biti na gubitku. Naći ćete se u ćorsokaku jer nećete znati da li je gore za vas da se pretvarate da je sve u redu i nastavite saradnju ili da je prekinete i sami se uhvatite u koštac sa problemima.

Sanjati da vas juri neman

Ukoliko u vas u snu juri neman, to ukazuje da ste zabrinuti. Verovatno mnoga dešavanja posmatrate tragično, a u ljudima nalazite mane i strepite da će vas povrediti. Teško vam je da se opustite i živite normalno bez ogorčenja i vraćanja u prošlost koja vam je ostavila brojne ožiljke.

Sanjati da ste vi neman

Kada ste u snu vi neman, to implicira da vas neko ogovara. Može se desiti da ćete biti nepopularni na poslu ili u porodici jer ćete predložiti promene za koje smatrate da će doneti poboljšanja. Shvatićete da je ljudima lakše da kukaju i da se žale na sudbinu nego da uzmu stvari u svoje ruke i učine nešto korisno.

Ako ste sanjali da ste ubili neman

U snu ako ubijete nema to ukazuje da će te prebroditi uspešno brige i ogovaranja.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro na televiziji videli neman, ili ste možda čitali knjigu o njoj, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nemani

Neman je mitsko biće koje ima magijske moći.