Šta znači sanjati nimfomana-nimfomanku?

Nimfoman/ka u snu označava preterivanje i nerealne želje.

U snu videti nimfomana/nimfomanku

Ako u snu vidite nimfomana, to implicira da vam slede male nesuglasice u ljubavi. Moguće je da ste vi ili partner/ka suviše zahtevni zbog čega često započinjete rasprave koje traju i po nekoliko dana. Smatrate da niste na istim talasnim dužinama, ali niko se ne usuđuje da postavi pitanje na temu zajedničke budućnosti.

Sanjati da ste vi nimfoman/ka

Ukoliko ste u snu vi nimfoman/ka, to ukazuje da ste strastveni. Vi ste osoba koja radi samo ono što je interesuje i tada pružate svoj maksimum. Međutim, u životu postoje mnoge stvari koje vam deluju dosadno i nepotrebno, ali da biste nešto postigli, morate da ih savladate.

Sanjati da je vaš partner/ka nimfoman/ka

Kada je u snu vaš partner nimfoman, to znači da niste sigurni u njegovu ljubav. Po prirodi ste posesivni i volite da budete centar sveta osobe sa kojom ste u vezi. Čim vam se učini da vam ne poklanja dovoljno pažnje, analizirate svaku njegovu reč i tražite dokaze koji bi potvrdili ili opovrgli vaše sumnje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli nimfomana/nimfomanku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Drfinicija nimfomana/nimfomanke

Nimfoman je muškarac sa preteranim spolnim nagonom, a nimfomanka je žena koja teško postiže spolno zadovoljstvo.