Šta znači sanjati oblačenje?

Sanjati da se oblačite

Ako se u snu vi oblačite, to je upozorenje da će se otkriti vaša tajna. Moguće je da nećete biti oprezni, niti ćete razmišljati o posledicama koje ćete imati zbog preterane iskrenosti i nesposobnosti da prepoznate ko vam je pravi prijatelj. Mnogi će saznati detalje o vama na koje će vas često podsećati i koje će koristiti da vas uvere da su bolji od vas.

Sanjati da oblačite drugoga

Ukoliko u snu oblačite drugoga, to implicira da pomažete nekome ko to ne zaslužuje. Može se desiti da ćete se osetiti odgovornim/om prema osobi koja nikada nije ništa za vas učinila. Pošto je reč o manipulatoru, ljudi koji vas vole će učiniti sve da vam otvore oči i da vas upozore da ne verujete u sve što kaže.

Sanjati da oblačite decu

Kada u snu oblačite decu, to simbolizuje radost. Verovatno će većina članova vaše porodice opet biti na okupu što će vam biti dovoljno za sreću. Trudićete se da ispunite sve njihove želje i da provedete što više vremena zajedno.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro se skoro oblačili, ili ste oblačili decu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.