Šta znači sanjati oblačenje?

Sanjati da se oblačite

Ako se u snu vi oblačite, to je upozorenje da će se otkriti vaša tajna. Moguće je da nećete biti oprezni, niti ćete razmišljati o posledicama koje ćete imati zbog preterane iskrenosti i nesposobnosti da prepoznate ko vam je pravi prijatelj. Mnogi će saznati detalje o vama na koje će vas često podsećati i koje će koristiti da vas uvere da su bolji od vas.

Sanjati da oblačite drugoga

Ukoliko u snu oblačite drugoga, to implicira da pomažete nekome ko to ne zaslužuje. Može se desiti da ćete se osetiti odgovornim/om prema osobi koja nikada nije ništa za vas učinila. Pošto je reč o manipulatoru, ljudi koji vas vole će učiniti sve da vam otvore oči i da vas upozore da ne verujete u sve što kaže.

Sanjati da oblačite decu

Kada u snu oblačite decu, to simbolizuje radost. Verovatno će većina članova vaše porodice opet biti na okupu što će vam biti dovoljno za sreću. Trudićete se da ispunite sve njihove želje i da provedete što više vremena zajedno.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro se skoro oblačili, ili ste oblačili decu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email