Šta znači sanjati olovku?

U snu videti olovku

Ako u snu vidite olovku, to implicira da će vam se neko na javi obradovati. Moguće je da ćete sresti osobu sa kojom ste ranije bili bliski, ali život vas je odveo na različite strane. Imaćete mnogo tema za razgovor i jedan/jedna drugom/oj ćete pomoći da objektivno sagledate probleme koje ste smatrali nerešivim.

Sanjati da pišete olovkom

Ukoliko u snu pišete olovkom, to ukazuje da će vam se trud isplatiti. Verovatno ćete završiti rad koji će vam doneti diplomu ili unapređenje na poslu. Bićete veoma posvećeni istraživanju i trudićete se da što detaljnije proučite sve što ima veze sa zadatom temom.

Sanjati da lomite olovku

Kada u snu lomite olovku, to označava nezadovoljstvo. Može se desiti da ćete imati ispit za koji ćete učiti, ali nećete proći onako kako ste očekivali. Bićete uvereni da ćete se osloboditi jedne obaveze pa će vam ovakav scenario pokvariti mnoge planove i vratiti vas unazad.

Sanjati da olovkom crtate

Ako u snu crtate olovkom, to znači da ste kreativni. Vi ste osoba koja voli da stvara pa nikada ne kupujete poklone, već ih sami pravite. Trudite se da budete originalni, a ne da nosite odeću i da se ponašate kao robot koji samo oponaša druge.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pisali ili crtali olovkom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija olovke

Olovka je predmet kojim se crta i piše na papiru.