Šta znači sanjati opkladu – kladjenje?

Sanjati da ste se vi kladili

Ako se u snu vi opkladite, to označava štetu. Moguće je da ćete se upustiti u rizik kako biste svima dokazali da možete da uradite nešto za šta oni smatraju da niste sposobni. Pogodiće vas to što vam ne veruju pa ćete terati inat i početi da radite i ono što vam ne ide u korist.

Sanjati da su se drigi opkladili

Ukoliko ste u snu videli da su se drugi opkladili, to implicira da ste pristrasni. Verovatno vam je jedan prijatelj ili član porodice draži od drugih i činite sve da mu/joj pomognete. Ma koliko se trudili da prema svima budete isti, vrlo lako će moći da se pogodi ko vam je mezimac/mezimica.

Sanjati da ste dobili opkladu

Kada u snu dobijete opkladu, to ukazuje da ćete biti u pravu. Može se desiti da će kolege dovoditi u pitanje uspeh projekta na kome radite, ali vi nećete dozvoliti da vas pokolebaju. Njegovo nepoverenje će vam poslužiti kao dodatna motivacija da date sve od sebe i da pokažete da im je pametnije da se ne kače sa vama.

Sanjati da ste izgubili opkladu

Ako u snu izgubite opkladu, to znači da ćete biti u zabludi. Moguće je da ste sebe ubedili u neke stvari koje će se ispostaviti netačne. Biće vam teško da prihvatite istinu koja je u suprotnosti sa onim u šta ste verovali, ali u tome će se ogledati vaša zrelost i spremnost da se menjate na bolje.

Značenje sna može biti jednodtavnije. Ukoliko ste skoro dobili ili izgubili opkladu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija opklade – klađenja

Opklada je dogovor u kome gubitnik mora da uradi ono što mu kaže pobednik.