Šta znači sanjati oseku?

Ako u snu vidite oseku, to ukazuje da vam je sreća promenljiva. U vašem životu se konstantno smenjuju periodi sreće i tuge, bogatstva i siromaštva. Nikako ne uspevate da pronađete zlatnu sredinu koja bi vam omogućila da normalno funkcionišete i da se posvetite stvarima koje su zaista bitne.

Drugo značenje je da ćete se povući. Vaš moto je da „pametniji popušta“ zbog čega retko ulazite u rasprave dozvoljavajući drugima da vam prividno nametnu svoje mišljenje i da vas nateraju da ih poslušate. Smatrate da ćete sebe poštedeti muka ukoliko klimate glavom i potvrđujete ono sa čim se ne slažete.

Sanjati da dolazi oseka

Ukoliko u snu dolazi oseka, to implicira da ćete preispitivati vaše odluke. U vašem slučaju se može primeniti izreka: „Posle plime bogaćenja, dolazi oseka morala“, s’ tim što se bogaćenje ne mora odnositi samo na materijalna sredstva. Kada nešto zacrtate, teško vas je ubediti da razmislite o posledicama vaših dela, ali kad-tad se dozovete pameti i analizirate svaki potez koji ste napravili.

Drugo značenje je da ne znate na čemu ste sa partnerom/partnerkom. Vaša veza je poprilično neizvesna pa se jedan dan ponašate kao najzaljubljeniji par na svetu, dok ste drugog potpuni stranci. Taman kad pomislite da ste mu/joj se približili i shvatili u čemu je caka, on/a promeni taktiku i još više vas udalji od sebe.

Sanjati da vas nosi oseka

Kada vas u snu nosi oseka, to znači da ćete se osloboditi. Moguće je da ste ranije bili plašljivi i nesigurni što je počelo da se menja čim ste stupili u kontakt sa drugim ljudima. Shvatili ste da ne možete da se izdvajate, već da morate da se uklopite u društvo kako biste normalno živeli i funkcionisali.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli oseku, to je digurno ostavilo utisak na vas.

Definicija oseke

Oseka je povlačenje nivoa mora pod uticajem Meseca.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email