Šta znači sanjati ovce?

Sanjati ovce na pašnjaku

Ako u snu vidite ovce na pašnjaku, to simbolizuje napredak. Moguće je da će u narednom periodu mnogi stvari doći na svoje mesto pa ćete se konačno opustiti i uživati u svemu što ste stekli. Ipak, nećete zaboraviti ni teške trenutke koji će vas naučiti da cenite ono što do sada niste ni primećivali.

Sanjati da koljete ovce

Ukoliko u snu koljete ovce, to označava porodične trzavice. Može se desiti da ćete imati sukob sa rođacima koji se neće složiti sa vašim predlozima koji su vezani za posao kojim se svi bavite. Oni će tvrditi da ste ih oštetili i da ste prisvojili i ono što vam ne pripada.

Sanjati da šišate ovce

Kada u snu šišate ovce, to je upozorenje da će vam se nešto loše dogoditi. Verovatno ćete uvideti pravo lice ljudi koji su se uspešno skrivali i pretvarali se da su vam prijatelji. Ostaćete bez podrške na koju ste navikli, ali tešićete se da je bolje da budete svesni istine nego da živite u laži ma koliko ona bila primamljiva.

Sanjati crnu ovcu

Ako ste usanjali ovcu crne boje to znači da vam predstoji razdoblje života sa nekim poteškoćama u vezi šire porodice.

Sanjati belu ovcu

Ako ste usanjali ovcu bele boje, to znači da vašoj široj porodici predstoji blagostanje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, šišali ili klali ovce, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ovaca

Ovce su domaće životinje od koje se dobija meso, mleko i vuna.

Podeli na društvenim mrežama

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email