Šta znači sanjati pidžamu (spavaćicu)?

Sanjati da oblačite pidžamu ili spavaćicu

Ako u snu oblačite pidžamu, to označava svađu sa voljenom osobom. Moguće je da će partner/ka biti ljuboran/ljubomorna na vaš društveni život zbog čega će tražiti da napravite niz ustupaka koje će ga/je smiriti i uveriti da ste mu/joj verni. Pošto nećete hteti da trošite vreme i energiju na rasprave, brojne zahteve ćete uvažiti što će samo predstavljati početak uslovljavanja kome se neće nazirati kraj.

Sanjati da svlačite pidžamu

Ukoliko u snu svlačite pidžamu, to simbolizuje seks. Vi ste veoma zavodljiva i maštovita osoba koja se trudi da svog partnera/partnerku uvek iznenadi priređujući mu/joj provokativne scene koje nikada neće zaboraviti. Smatrate da je dobar seks najvažniji deo veze zbog čega mu poklanjate posebnu pažnju.

Sanjati da ste izgubili pidžamu

Kada u snu izgubite pidžamu, to je upozorenje da ćete biti uhvaćeni u laži. Verovatno ćete voditi dvostruki život koji će zahtevati opreznost i dobro pamćenje koje će vas izdati. Sopstvenom krivicom ćete se naći u nezgodnoj situaciji pa ni Sava, ni Dunav neće moći da vas operu.

Sanjati da kupujete pidžamu

Ako u snu kupujete pidžamu, to ukazuje da ćete se osamostaliti. Može se desiti da ćete sami, sa partnerom/partnerkom ili cimerima iznajmiti stan i početi da živite daleko od roditelja. Iako ste u njihovom domu imali sve što ste želeli, oduvek ste maštali o tome da funkcionišete po svojim pravilima i da nikome ne polažete račune.

Sanjati da poklanjate pidžamu

Kada u snu poklanjate pidžamu, to implicira da ćete nekoga ispravno posavetovati. Verovatno će vas prijatelj/ica pitati za mišljenje u vezi svog emotivnog statusa koji nije nimalo jednostavan. Posle dugih razgovora, doći ćete do jedinstvenog zaključka i pružićete mu/joj potrebnu podršku.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro obukli, svukli, izgubili, kupili ili poklonili pidžamu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pidžame – spavaćice

Pidžama je odevni predmet u kome se spava.